Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Βόλος: «Έγδυσαν» βαγόνια του Ο.Σ.Ε. για να πάρουν τα μέταλλα

Οι δράστες είχαν κόψει κόβοντας με οξυγόνο διάφορα μεταλλικά κομμάτια συνολικού βάρους 150 κιλών, με σκοπό να τα πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης και σκραπ.
Η λάμψη της οξυγονοκόλλησης σε ένα σημείο όπου βρίσκονται ακινητοποιημένα παλιά βαγόνια του Ο.Σ.Ε., έκανε τους αστυνομικούς
της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου να τρέξουν να δουν τι συμβαίνει.

Έτσι, έπιασαν στα πράσα ένα ζευγάρι «κυνηγών» μετάλλων που είχαν… γδύσει στην κυριολεξία τα βαγόνια κόβοντας με οξυγόνο διάφορα μεταλλικά κομμάτια συνολικού βάρους 150 κιλών, με σκοπό να τα πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης και σκραπ! Ο 37χρονος και η 29χρονη συνεργός του συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ η συσκευή οξυγονοκόλλησης κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου