Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Λαφαζάνης: Τέλος οι ιδιωτικοποιήσεις - Δημόσιες επιχειρήσεις το λιμάνι του Πειραιά και ο ΟΣΕ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Δηλώσεις έκανε στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti και στον ανταποκριτή στην Αθήνα Γκενάντι Μέλνικ, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του κόμματος, Παν. Λαφαζάνης.
Ο κ. Λαφαζάνης είπε μεταξύ άλλων ότι
θα σταματήσουν όλες οι ιδιωτικοποιήσεις και το λιμάνι του Πειραιά θα λειτουργήσει υπό κρατικό έλεγχο.
«Όσον αφορά τα λιμάνια της χώρας μας εμείς δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίησή τους. Το λιμάνι του Πειραιά θα ανασυγκροτηθεί και θα παραμείνει δημόσιο λιμάνι για να το διαχειρίζεται το Δημόσιο με κοινωνικό έλεγχο σε όφελος του ελληνικού λαού. Το ίδιο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και βεβαίως ο σιδηρόδρομος. Θα διαμορφώσουμε τον Οργανισμό Σιδηρόδρομων Ελλάδας ως ενιαία επιχείρηση, θα σταματήσουμε δηλαδή τον κατατεμαχισμό και θα τον ανασυγκροτήσουμε ως Δημόσιο Οργανισμό και επιχείρηση για να αναπτύξουμε το σιδηροδρομικό δίκτυο στη χώρα μας που τόσο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή της» τόνισε.


imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου