Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Νέα προσπάθεια πώλησης της BDZ Freight Services μελετούν στη Βουλγαρία

Νέα προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της BDZ Freight Services μελετούν στη Βουλγαρία. Ο υπουργός Μεταφορών Ιβάιλο Μοσκόφσκι, σύμφωνα με βουλγαρικά media, επεξεργάζεται νέο σχέδιο για την πώληση της κρατικής εταιρείας, παρά την αποτυχία των δυο προηγούμενων εγχειρημάτων.   
Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις
του κ. Μοσκόφσκι, η ιδιωτικοποίηση της BDZ Freight Services θα επιτρέψει την εξυγίανση της BDZ Passenger Services (επιβατικό κομμάτι).

Με άλλα λόγια, η πώληση του cargo και η εστίαση μόνο στο τομέα των επιβατών, σύμφωνα με το Βούλγαρο υπουργό Μεταφορών, θα καταστήσει τη BDZ «μια σταθερή και υγιή εταιρεία». Ήδη, η BDZ Passenger Services έχει αναγκαστεί, εξαιτίας της μειωμένης κρατικής επιχορήγησης, να μειώσει δρομολόγια και προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου