Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ διασύρει τους δημοσίους υπαλλήλους


Διασύρει τους Δημοσίους Υπαλλήλους η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.Δείτε το προεκλογικό βίντεο που θα μείνει στην ιστορία για την χυδαία επίθεση σε εργαζόμενους με το "δήθεν" επιχείρημα της αξιολόγησης.
Ο tempora o mores.....

1 σχόλιο:

  1. Οταν αναλογίζεσαι ότι το video προέρχεται από την παράταξη-προθάλαμο για το δημόσιο και για πάσης φύσεως ακριβοπληρωμένες θέσεις συμβούλων και παρατρεχάμενων σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία, πολλώ δε μάλλον για κάθε είδους μικρές και μεγαλες προμήθειες, "μελέτες" και "συμβουλευτικές υπηρεσίες" από ΟΝΝΕΔίτες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην "ελεύθερη" αγορά και που συνέχισαν την "καριέρα" τους ως κρατικοδίαιτοι διαδρομιστές δημόσιων φορέων (ή μέσω ΜΚΟ όπως ο Παπαμιμίκος, αλλά αυτά ήταν για λίγους και εκλεκτούς), δεν μπορείς παρά να πεις: ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΕΡΓΟ" ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΑΣ? Τα ίδια φυσικά και περισσότερο ισχύουν για τον έτερο υπέυθυνο με το όνομα ΠΑΣΠ. Αξιολόγηση ΝΑΙ αλλά από την κοινωνία και την αγορά. ΟΧΙ από τα βύσματά σας. Οχι στο πελατειακό κράτος των γαλάζιων και πράσινων τρωκτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή