Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Ημερήσια Διάταξη

Ο συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης μας έστειλε κ δημοσιεύουμε τα θέματα ημερήσιας διάταξης του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1419/14 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.». 
2. Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

3. Ειδική Συμφωνία μεταξύ των Σιδηροδρομικών Επιχειρήσεων «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και «CFARYM TRANSPORT» με αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων (UTI) με τακτικές αμαξοστοιχίες και με εφαρμογή κατά το έτος 2015. 

4. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις. Ενημέρωση σχετικά με την κατάρτιση μεταξύ των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, CFARYM και ZS «Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης με αντικείμενο τη συνεργασία με σκοπό την κοινή οργάνωση των σιδηροδρομικών μεταφορών containers από/προς τον Λιμένα Νέου Ικονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου