Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή συναδέλφου που καταγγέλει απίστευτα πράγματα που συνέβησαν προχτές μετά απο κλοπή καλωδίων στην περιοχή της Πιερίας...Διαβάζουμε > 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
σας ενημερώνω ότι την Κυριακή το μεσημέρι συνελήφθησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας,δύο άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους
καλώδια ιδιοκτησίας του ΟΣΕ, τα οποία είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Πλαταμώνα.
Κλήθηκε Συνάδελφος Ηλεκτρολόγος από την Κατερίνη για την σχετική αναγνώριση. Παράλληλα πληροφορηθήκαμε από την Αστυνομία ότι οι κλέφτες ισχυρίστηκαν, ότι είχαν την έγκριση του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου για να πάρουν τα προαναφερθέντα καλώδια.
Την επομένη πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο με την διαδικασία του αυτόφωρου και οι κλέφτες αθωώθηκαν, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν θεωρείται κλοπή η λήψη καλωδίων από τον σκουπιδότοπο, όπου τα μετέφερε ο Δήμος ο οποίος και τα αφαιρούσε!
Ο Συνάδελφος από την Κατερίνη, ζήτησε επανειλημμένα την παρουσία Δικηγόρου της Υπηρεσίας στο δικαστήριο. Ζήτησε ακόμα και την αναβολή του δικαστηρίου, το οποίο όμως τελικά εκτελέστηκε χωρίς την παρουσία Δικηγόρου του ΟΣΕ.
Η σιδηροδρομική γραμμή στον Πλαταμώνα έχει κριθεί διατηρητέα από την Εφορία Νεωτέρων Μνημείων Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, εκτελεί εργασίες ανάπλασης στην περιοχή της σιδηροδρομικής γραμμής στον Πλαταμώνα, έχοντας όπως ισχυρίζεται την σχετική άδεια από την ΓΑΙΑΟΣΕ.

Και αυτά γίνονται σε προεκλογική περίοδο!
Τυχαίο;

* (Η επιστολή είναι επώνυμη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου