Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σλοβενία: Ούγγροι ενδιαφέρονται για το σιδηρόδρομο και το λιμάνι του Κόπερ

Ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου και του λιμένα του Κόπερ στη Σλοβενία εκδήλωσε η Ουγγαρία, σύμφωνα με τον Σλοβένο υπουργό Εξωτερικών Καρλ Έριαβετς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό του Πέτερ Σιγιάρτο, στο περιθώριο του
Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε στις Βρυξέλλες.

Κύριο θέμα της συνάντησης των κ. κ. Έριαβετς και Σιγιάρτο ήταν η οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών, τονίζεται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων STA.

Σημειώνεται ότι η Σλοβενία σχεδιάζει τον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης γραμμής μεταξύ του λιμένα του Κόπερ και του κόμβου Ντιβάτσα και την κατασκευή μιας δεύτερης σιδηροδρομικής γραμμής, έργο εκτιμώμενης αξίας 1,35 δισ. ευρώ.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου