Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ρίχνουν γέφυρες στο ΣΥΡΙΖΑ διευθύνοντες σύμβουλοι ΔΕΚΟ υπ. Μεταφορών

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο δημόσιος τομέας και οι ΔΕΚΟ λειτουργούν στον… αυτόματο. Τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα των εκλογών. Εάν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σωρεία αλλαγών στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Αν μη τι άλλο, το υπουργείο Υποδομών και
Μεταφορών έχει αρκετές. Όπως είναι φυσικό, αρκετοί «μπλε» (ΝΔ) διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν από καιρό… ρίξει κάτω τα μολύβια και περιμένουν το αναπόφευκτο: την αντικατάστασή τους.

Τι γίνεται, όμως, με τους «πράσινους» (ΠΑΣΟΚ)  και τους «κόκκινους» (ΔΗΜΑΡ) διευθύνοντες συμβούλους; Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Δηλαδή, εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και εάν δεν λάβει αυτοδυναμία, με ποιο κόμμα θα συγκυβερνήσει.

«Με αυτά που εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγώ δεν κάθομαι, παρόλο που θα ήθελα να παραμείνω», επισημαίνει ένας από αυτούς.

Για άλλους ακούγεται ότι έχουν ήδη ρίξει γέφυρες στο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο φαίνεται  από αποφάσεις που λαμβάνουν ή θα λάβουν, σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Ίδωμεν… 

Αναδημοσίευση απο το metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου