Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Προειδοποιητική δίωρη στάση εργασίας απο την ΠΕΣΟΣΕ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

           Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Σ.ΟΣΕ, στη συνεδρίασή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 2ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 16/10/2015 από ώρα
13.00 πμ. έως ώρα 15.00 μμ,  εκφράζοντας την αντίθεση μας στις πολιτικές της κυβέρνησης, της καθεστωτικής κυβερνώσας αριστεράς σε συνεργασία με την λούμπεν δεξιά της δεξιάς.  

         Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στις 16/10/2015 θα τσακίσει τα εναπομείναντα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ και τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.    
        Σε κάθε τέτοια λογική θα μας βρίσκετε απέναντι σας γιατί στόχος μας είναι η πάλη για ενιαίο σιδηρόδρομο γιατί είναι λαϊκό αγαθό.    
         Απαιτείται ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ όλων των μνημονιακών πολιτικών.  



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
                        

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
       
      ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου