Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο ΟΣΕ μειώνει το χρέος του, μεταβιβάζοντας τροχαίο υλικό στο δημόσιο

Μεταβιβάστηκε και περιήλθε, κατά πλήρη κυριότητα και χωρίς αντάλλαγμα, από τον ΟΣΕ στο ελληνικό δημόσιο το ενεργό τροχαίο υλικό, κυριότητας του ΟΣΕ.

Το τροχαίο υλικό αποτελείται από δεκάδες φορτάμαξες, επιβατάμαξες και κινητήρες.
Όπως αναφέρουν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών, από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης το χρέος του ΟΣΕ προς το δημόσιο μειώνεται ισόποσα, με την αξία του μεταβιβαζόμενου τροχαίου υλικού, κατά την ημερομηνία μεταβίβασης, όπως αυτή προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις του ΟΣΕ (λογιστική αξία).  
Εάν από τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του μεταβιβαζόμενου τροχαίου υλικού διαπιστωθεί απόκλιση, σε σχέση με τη λογιστική αξία της προηγούμενης παραγράφου, θα αναπροσαρμοστεί το ύψος του διαγραφόμενου χρέους του ΟΣΕ προς το δημόσιο, ώστε να ισούται με την εμπορική αξία του εν λόγω τροχαίου υλικού.
Για αναλυτικές πληροφορίες http://www.metaforespress.gr/sidirodromos/item/12857-o-ose-meionei-to-xreos-tou-metavivazontas-troxaio-yliko-sto-dimosio.html
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου