Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Νάτος και ο Νίκος ο Αχιλλεόπουλος !

Αναδημοσιεύουμε γραπτή δήλωση του Πρόεδρου του Σωματείου των κλειδούχων στα social media!Φυσικά το στέκι την δημοσιεύει,όπως κάνει και για όλες τις επώνυμες απόψεις!
Παρατηρούμε όμως ότι μετά απο 5 χρόνια σιωπής,τα στελέχη της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών,το ένα μετά το άλλο προχωρούν τις τελευταίες μέρες σε δημόσιες δηλώσεις. Στόχος τους προφανής,
το Δίκτυο Σιδηροδρομικών ενόψει εκλογών σε μεγάλα Σωματεία. 
Μας εντυπωσιάζει πραγματικά αυτή η αναφορά σε κέντρα εξουσίας,αλλά και η ρητή άρνηση τους για οποιαδήποτε σχέση με το ΠΑΣΟΚ ενώ δεν καταθέτουν και καμία πρόταση επί της ουσίας για τα προβλήματα. 
Απλά ρωτάνε τι θα κάνουν άλλοι συνδικαλιστές!

Ο συνάδελφος Αχιλλεόπουλος όμως,μας μπερδεύει κανονικά αφού στην αρχή της επιστολής του αναφέρετε ως παραμένων στην ΠΑΣΚ ενώ στο τέλος δηλώνει ότι ...συνεργάζεται με την ΠΑΣΚ! Κάπου το έχασε αλλά εμείς του το συγχωρούμε.....Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα της ΠΑΣΚ.


Ορίστε και η δήλωση του συναδέλφου μας.

Τελικά όταν καβαλάς το καλάμι της εξουσίας είσαι άρχοντας δεν υπολογίζεις δεν καταλαβαίνεις και δεν θυμάσαι τίποτα. Να θυμίσω εγώ λοιπόν μερικά πράγματα. Όταν το 2010 άρχισαν τα δύσκολα κάποιοι καβάλησαν το καλάμι και άρχισαν να τρέχουν χλιμιντρίζοντας , κάποιοι όμως παραμείναμε και συνεργαστήκαμε στην παράταξη της ΠΑΣΚ διαχωρίζοντας τη θέση μας από τον τότε πολιτικό φορέα (ΠΑΣΟΚ) και λέγοντας πάντα την αλήθεια στους σιδηροδρομικούς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα γιατί κληθήκαμε να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. 
Δυστυχώς όμως αυτοί συνέχισαν να τρέχουν καβάλα στο καλάμι χλιμιντρίζοντας. Μπράβο όμως τα κατάφεραν, πούλησαν ελπίδες σε όλους τους σιδηροδρομικούς και κατάφεραν να αναρριχηθούν στην εξουσία μαζί με το νέο τους πολιτικό φορέα.
 Ας μας πουν όμως τι θα κάνουν τώρα που ο πολιτικός τους φορέας έφερε το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο; Θα τον στηρίξουν; Θα συνεχίσουν να τρέχουν χλιμιντρίζοντας ψάχνοντας για κάτι άλλο; ή θα συνεχίσουν να πουλάνε ψεύτικες ελπίδες ότι το μνημόνιο θα γίνει ελαφρύτερο; Οι ψεύτικες ελπίδες τελείωσαν τα χειρότερα έρχονται γι’ αυτό ξεπεζέψτε.
Ένας νέος πολιτικά ακηδεμόνευτος συνδικαλιστής συνεργαζόμενος στην ΠΑΣΚ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εργαζομένων σιδηροδρομικών με σοβαρότητα υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.

ΝΙΚΟΣ Δ. ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ

Και ένα σχόλιο ακόμα...

Πάντως αν όλοι οι πολιτικά ακηδεμόνευτοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ κάνουν πολιτικό φορέα,είναι βέβαιο ότι  θα πάρουν παραπάνω απο το ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου