Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Διοικητικό Συμβούλιο ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Προκηρύσονται οι κενές θέσεις Διευθυντών
Ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας έστειλε την ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης 

1.  Συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων έτους 2015. 
2. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης Εργασίας ορισμένου χρόνου της Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) της εταιρείας, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για την κάλυψη άμεσων υπηρεσιακών αναγκών.
3. Έγκριση διεξαγωγής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων στο Τμήμα Εμπορευμάτων Θριασίου.
4. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών –Χαλκίδας, Αθηνών – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου.
5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και των λεωφορείων Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
6. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
«Θέμα 1ο: Ορισμός εσωτερικού ελεγκτή της Εταιρείας λόγω λήξης την 04.10.2015 της ισχύουσας σύμβασης με τον υφιστάμενο εσωτερικό ελεγκτή της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
Θέμα 2ο:  Διάφορα θέματα –Ανακοινώσεις».
7. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης του Τροχαίου Υλικού στους σταθμούς του Προαστιακού Αθηνών (Αεροδρόμιο & Κορωπί) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
8. Έγκριση σύναψης μίσθωσης ενός (1) αυτοκινήτου τύπου βαν εννέα (9) θέσεων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
9. Παροχή εξουσιοδότησης για την ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, δια του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβολή και κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. κατά παντός αγνώστου και παντός υπευθύνου δράστη για τα αδικήματα που τελέσθηκαν και αφορούν στο συμβάν της 24.9.2015 στο Σ.Σ. Δουκίσσης Πλακεντίας και για τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
10. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.
Ενημέρωση για την αποστολή αιτήματος προς την Ελληνική Αστυνομία για την εκ μέρους της παροχή υπηρεσιών  προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (διάθεση 10 ένστολων αστυνομικών) με καταβολή ανταλλάγματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3938/2011.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

1.Οικονομική ενίσχυση εργαζομένων κατ’ άρθρα 6 και 7 του Κεφαλαίου V της από 13/5/2014 Ε.Σ.Σ.Ε. Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
2.Έγκριση προκήρυξης για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων Προϊσταμένων Διευθύνσεων της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου