Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο Τύπου Σ.Σ. Λαρισαϊκού


    Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν την ζωή μας. 

           Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στην βουλή το
πολυνομοσχέδιο. Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και περιλαμβάνει τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί τον Νοέμβρη, με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα.   Έρχονται ιδιωτικοποιήσεις στον σιδηρόδρομο και αλλού που θα τις πληρώσει πανάκριβα ο λαός , πανάκριβα εισιτήρια, τιμολόγια και υπηρεσίες, παράδοση του δημόσιου πλούτου σε καπιταλιστές.
           Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανέναν σιδηροδρομικό, κανέναν εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο. Μας καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας σε μία ζωή χωρίς δικαιώματα. 
          Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση σε αυτό το έγκλημα. Όλοι στον δρόμο, ξεσηκωμός. Κανένας συμβιβασμός με τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας. 


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,  
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ



ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου