Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Αποκλείουν επ’ αόριστον τις γραμμές του ΟΣΕ από την Κυριακή κάτοικοι της Νέας Σμύρνης (Λάρισα)

Ο άδικος χαμός ενός ακόμη ανθρώπου, ενός παιδιού μόλις 10 ετών χθες από παράσυρση τρένου στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε για τους κατοίκους της περιοχής.


Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του Συλλόγου των ΡΟΜΑ στη Νέα Σμύρνη κ. Νίκος Παϊτέρης, συναντήθηκε με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, ζητώντας τη συνδρομή της δημοτικής αρχής για την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος που ακόμη και σήμερα κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παϊτέρης προανήγγειλε πως από τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, κάτοικοι της Νέας Σμύρνης θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον αποκλεισμό των σιδηροδρομικών γραμμών, με τον κ. Καλογιάννη από την πλευρά του να συμπληρώνει πως η δημοτική αρχή θα είναι παρούσα στη διαμαρτυρία.

Κάτι τέτοιο πρακτικά σημαίνει πως θα διακοπούν όλα τα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου εξάλλου, αναμένεται στη Λάρισα εκπρόσωπος της διοίκησης του ΟΣΕ, ο οποίος θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή και θα πραγματοποιήσει αυτοψία προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις στο πρόβλημα της ασφάλειας, σχετικά με τις γραμμές που διέρχονται την πόλη.Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/11/10/apoklioun-ep-aoriston-tis-grammes-tou-ose-apo-tin-kyriaki-katiki-tis-neas-smyrnis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου