Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Οι ταύροι είναι ακόμα εδώ ...

Για άλλη μια φορά ένας ταύρος βρέθηκε στην ανοικτή γραμμή και το αποτέλεσμα της σύγκρουσης με IC ήταν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία.Ωστόσο σοβαρές υλικές ζημιές προξενήθηκαν στην αμαξοστοιχία,ενώ σημαντική ήταν και η καθυστέρηση μέχρι η Πυροσβεστική να απεγκλωβίσει το ζώο απο την γραμμή.
Κανένας κίνδυνος για
επιβάτες και προσωπικό αμαξοστοιχίας,ενώ το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Θράκης.
Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην μπορούν τα συμπαθή ζώα να πλησιάζουν την γραμμή.
Παρόμοια μέτρα έχουν ληφθεί στον ορεινό όγκο τα τελευταία χρόνια (μεταξύ Τιθορέας - Δομοκού ) και έχουν εξαφανιστεί τα φαινόμενα αυτά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου