Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Οι εκπρόσωποι της ΠΕΠΕ στην Ομάδα εργασίας για τον Κανονισμό Κίνησης


Όπως έχουμε αναφέρει,με πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών συγκροτήθηκε εκ νέου Ομάδα Εργασίας για την αναμόρφωση του Κανονισμού Κίνησης. Σε αυτήν την Ομάδα συμμετέχει με εκπρόσωπο του και το Σωματείο μας,και έτσι 
ομόφωνα ορίστηκε ως 
τακτικός εκπρόσωπος ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου μας Βασίλης Τουρλής, 
και  αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΠΕΠΕ στην Ομάδα Εργασίας ορίστηκε ο συνάδελφος Καραδήμας Χάρης, μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ.


Το Σωματείο μας στα πλαίσια της δράσης του τα τελευταία χρόνια,και της παρουσίας του σε όλες τις εξελίξεις,θα συμβάλει με ουσιαστικές προτάσεις για την θέσπιση ενός λειτουργικού Κανονισμού Κίνησης προς όφελος όλων των σιδηροδρομικών ειδικοτήτων.
Η επιτροπή θα έχει ορίζοντα εργασίας 2 μήνες και θα πρέπει να παραδώσει τα συμπεράσματα της κατόπιν στο Υπουργείο Μεταφορών.
Σε αυτήν συμμετέχουν εκτός του Σωματείου μας, εκπρόσωπος απο την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών,εκπρόσωπος της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ συμμετέχουν και εκπρόσωποι της ΡΑΣ,του ΟΣΕ και του Υπουργείου Μεταφορών.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου