Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προσφορά στους κατόχους MasterCard

Για τους επόμενους δύο μήνες με κάθε αγορά εισιτηρίου από την εταιρεία, αξίας 10 ευρώ και άνω με κάρτες MasterCard, επιστρέφονται στη στιγμή 5 ευρώ στον κάτοχο της κάρτας
H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι
από την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, ξεκινά μία νέα προσφορά, που προσφέρει δώρο 5 ευρώ με κάθε αγορά εισιτηρίου στους χρήστες Masterpass, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, για τους επόμενους δύο μήνες, με κάθε αγορά εισιτηρίου αξίας 10 ευρώ και άνω μέσω Masterpass, επιστρέφονται στη στιγμή 5 ευρώ στον κάτοχο της κάρτας.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα (website) και στις εφαρμογές κινητού τηλεφώνου (mobile appls) της Εταιρείας. 

Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου