Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Περισσότερο έχουν μπερδέψει, παρά ενθουσιάσει οι Ιταλοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν έχουν… ενθουσιάσει, μέχρι στιγμής, οι νέοι ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ιταλοί της FS.
Ίσως να καλλιεργήθηκαν αυξημένες προσδοκίες από την πρώτη στιγμή, ίσως να
κρατούν στάση αναμονής μέχρι την ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου ως τη Θεσσαλονίκη, ίσως «να μη γνώριζαν καλά» το εγχώριο περιβάλλον, ίσως περίμεναν και περιμένουν να «κλείσουν άλλα μέτωπα», ίσως να…

«Επιθεωρούν και μαθαίνουν. Το μόνο που έχουμε δει – μέχρι στιγμής – είναι… μη ελκυστική τιμολογιακή πολιτική», σχολιάζει στέλεχος της σιδηροδρομικής αγοράς για τους Ιταλούς της FS, σημειώνοντας ότι «πιθανότατα άνοιξαν και νωρίς την υπόγεια ΄΄διαμάχη΄΄ με ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ για την συντήρηση και ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου».

Από την άλλη πλευρά, αναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν ότι… νομοτελειακά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τις υπηρεσίες της με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

metaforespress.gr

1 σχόλιο:

  1. Ισως να μην εχουν ενθουσιαστεί ισως να εχουν μπερδευτεί με όλη αυτη την επιτακτικη ανάγκη για την ιδιωτικοποίηση της.ισως να μην ήθελαν κιολας και να ηταν κεντρική ευρωπαϊκή απόφαση και να τους έπεσε ο κλήρος.οπ ς και να εχει εμεις σαν εργαζόμενοι στον σιδηροδρομο αλλα και οι επιβάτες εργαζόμενοι που χρησιμοποιουν το τραινο για τη μετακίνηση τους δεν εχουμε να περιμενουμε τπτ ενθουσιαστικο από κανενός είδους αφεντικό ντοπιο ή ξένο.τα συμφεροντ τους θα ειναι παντα αντίθετα από τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή