Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Συνεδρίασε η επιτροπή για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου


Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή που έχει συσταθεί απο το Υπουργείο Μεταφορών για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου.Υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Βούρδα αποφασίστηκε ότι 
συστήνεται άμεσα  επιτροπή για την επικαιροποίηση του Γενικού Κανονισμού Κίνησης και Κυκλοφορίας με την συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου,του ΟΣΕ, της ΠΟΣ, της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εντός 2 μηνών θα πρέπει να έχει παραδοθεί η έκθεση της επιτροπής για να προχωρήσει η επικαιροποίηση του Κανονισμού.

Επίσης κοινή ήταν η τοποθέτηση για την άμεση λειτουργία της Σιδηροδρομικής Ακαδημίας,με την εκπρόσωπο του ΟΣΕ για το θέμα, συνάδελφο Στυλιάρα, να δηλώνει ότι ο Οργανισμός είναι έτοιμος για αυτό. 
Η Επιτροπή θα ξανασυνεδριάσει μετά τις 22 Νοεμβρίου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου