Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Και όμως ....Όχι ηχοπετάσματα στον προαστιακό λέει ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

Απίστευτο και όμως Ελληνικό....  
Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη ζητεί ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για
την αντίθεση του δήμου στην τοποθέτηση μεταλλικών ηχοπετασμάτων στον προαστιακό σιδηρόδρομο, στον Ταύρο.
Ενάντια στην τοποθέτηση των ηχοπετασμάτων έχει ταχθεί ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, υποστηρίζοντας ότι θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του δήμου στο ΣτΕ με αίτημα την υπογειοποίηση του προαστιακού.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Ευθυμίου επισημαίνει ότι από τις απαντήσεις του υπουργού θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση του δήμου, κάνοντας ευθέως λόγο για κινητοποιήσεις.

Ο δήμαρχος ζητεί τη συνάντηση με τον υπουργό, καθώς σε πρόσφατη ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστος Διονέλης και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της εταιρείας δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του δήμου, καθώς τάχτηκαν υπέρ της συνέχισης του έργου.

πγγη:ΑΠΕ

1 σχόλιο:

  1. καλα κανουν μια αηδια ειναι και δεν μπορουμε νε φωτογραφισουμε καποιο τρενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή