Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Oι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύουν την εξωστρέφειά τους: Παροχή τεχνογνωσίας στην Ινδία

Oι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύουν την εξωστρέφειά τους. Με εκπροσώπους του υπουργείου Σιδηροδρόμων της Ινδίας συναντήθηκε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού ομίλου Ferrovie dello Stato, Renato Mazzoncini.


Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη - www.metaforespress.gr

Στόχος της συνάντησης ήταν η αξιολόγηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει οι Ιταλοί απέναντι στους Ινδικούς Σιδηροδρόμους, μέσω Μνημονίου Κατανόησης (MoU), το οποίο υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2017.

Βάσει του Μνημονίου, ο όμιλος Ferronie dello Stato έχει δεσμευθεί να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει την ασφάλεια των υποδομών στον ινδικό σιδηρόδρομο.

Επίσης, η FS έχει δεσμευθεί για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στους Ινδικούς Σιδηροδρόμους, μέσω της αναθεώρησης των διαδικασιών διαχείρισης και ελέγχου του συστήματος υποδομών και μεταφορών.

Για την πιστοποίηση των τεχνολογιών που βασίζονται στο SIL4 (Safety IntegrityLevel 4), καθώς και την εκπαίδευση των εργαζομένων στο κομμάτι της ασφάλειας.

Να σημειωθεί ότι, το 2016, οι Ιταλοί προχώρησαν στη δημιουργία εταιρείας στη χώρα, υπό την ονομασία «Italferr», όπου μεταξύ των σημαντικότερων έργων που έχει αναλάβει είναι ο σχεδιασμός και η επίβλεψη εργασιών της γέφυρας Anji Khad, μήκους 750 μέτρων, η οποία αποτελεί τμήμα της γραμμής των Ινδικών Σιδηροδρόμων.

Επιπλέον, η Italferr συμμετέχει στην κατασκευή δύο γραμμών του Μετρό στο Μουμπάι και σε ορισμένα τμήματα της Dedicated Freight Corridor Corporation of India Limited (DFCCIL).

Η συνολική αξία των δραστηριοτήτων της Italferr στην Ινδία ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου