Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Κανένα τρένο ακινητοποιημένο,καμία μεταφορά επιβατών με πούλμαν

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι τρένο είχε ακινητοποιηθεί νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή του Λιτοχώρου και ότι επιβάτες θα μεταφέρονταν με πούλμαν στον προορισμό τους. Ενημερώνουμε ότι 

κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στα τρένα,λόγω της κακοκαιρίας -σε σημείο της γραμμής πλησίον της Κατερίνης υπήρξε  λόγω της νεροποντής υπερχείλιση ρέμματος και δημιουργήθηκε για λίγο πρόβλημα με αποτέλεσμα να υπάρξει αναμονή σε σταθμούς - και τίποτα παραπάνω.
Μάλιστα απο το πρωί υπήρξε δρεζίνα στον σταθμό Κατερίνης για να ελέγχει την γραμμή αλλά και με συναδέλφους για να κοπούν τα χόρτα πλησίον της γραμμής έπειτα απο αναφορές μηχανοδηγών για προβλήματα σε συγκεκριμένα σημεία.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου