Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μεγάλη νίκη των μηχανοδηγών !

Υπογράφηκε σύμφωνα με διασταυρωμενες πληροφορίες η απόφαση για την διόρθωση και αύξηση του εφάπαξ μετά την προσφυγή μηχανοδηγού που στήριξε και το Σωματείο μας με παρέμβαση του τόσο σε πολιτικό οσο και
σε συνδικαλιστικό επίπεδο (παρέμβαση  στο ΔΣ του ασφαλιστικού Ταμείου).
Μια μεγάλη αδικία σε βαρος των μηχανοδηγών αποκαταστάθηκε , καθώς τα τελευταία χρόνια ενώ καταβάλαμε αυξημένες εισφορες , ο τρόπος υπολογισμού αδικούσε τους εργαζομενους στον  κλαδο.
Η απόφαση αναμένεται να συμπαρασύρει και άλλους κλάδους στον σιδηρόδρομο.
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη του Σωματείου μας που στήριξε από την αρχή την προσφυγή του μηχανοδηγού ΜΑΙ Πατσιώτη Γιώργου , σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που χειρίζεται με επιτυχία τις υποθέσεις του Σωματείου μας τα τελευταία χρόνια .

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στον συν.πατσιωτη γιωργο στον προεδρο και το διοικητικο συμβουλιο της ΠΕΠΕ,και στον νομικο μας κ.παπαδημητριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή