Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση στις διαβάσεις λόγω της έλλειψης οδικής παιδείας (φωτό)

Σοβαρός ο κίνδυνος νέου ατυχήματος προειδοποιούν οι συνάδελφοι φύλακες, μετά το συμβάν με λεωφορείο του ΟΑΣΑ μερικές εβδομάδες πριν!
Πεμπτη 30/08/19 και ωρα 11:30 εως αργα το μεσημερι.Κανενας / καμια οδηγός δεν τηρει τον Κ.Ο.Κ 

Κανενας /καμία οδηγός  δεν περιμενει πριν την διαβαση 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΡΑΙΝΟ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ (μηχανες- εμπορικο τραινο κτλ)

ΔΕΝ ακουνε τα σφυριγματα και παραβιαζουν τα δριφακτα μηχανακια / οχηματα ή ΦΟΡΤΗΓΑ 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ !!! 

ΛΥΠΟΎΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ 

Είναι το μήνυμα των συναδέλφων που εργάζονται καθημερινά και κάτω απο ιδιαίτερα επαχθείς όρους στις σιδηροδρομικές διαβάσεις.

Δικό μας σχόλιο
Την ίδια ώρα  η Κυβέρνηση επαναφέρει το παλιό σύστημα για την απόκτηση αδειών οδήγησης, σύστημα που έχει οδηγήσει στις εικόνες που βλέπουμε και καταργεί τον τελευταίο Νόμο που είχε ψηφιστεί τον Μάρτη του 2019 για να καταπολεμηθεί η διαφθορά και να αναβαθμιστούν οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου