Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών ΟΣΕ για τις απολύσεις στην ΕΕΣΣΤΥ

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
Η  Πανελλήνια Ένωση Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών ΟΣΕ, καταδικάζει τις απολύσεις των 21 συμβασιούχων συναδέλφων της ΕΕΣΣΤΥ και ζητάει την άμεση ανανέωση των συμβάσεων  τους.


Η ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ πολύ γρήγορα και μέσα σε λίγους μήνες απέδειξε ότι όχι μόνο επενδύσεις δεν πρόκειται  να γίνουν αλλά και στόχος τους είναι η εταιρία να παρουσιάσει  άμεσα κέρδη μέσα από την μείωση  του μισθολογικού κόστους.

Οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να παρασύρονται από διάφορες φήμες που τους εφησυχάζουν.

Η Διοίκηση της Π.Ε.Η.Η.ΟΣΕ   απαιτεί την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή  νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τους μισθούς όλων των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                     ΚΛΑΨΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου