Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Η ΠΕΠΕ ζήτησε την ένταξη των νέων μηχανοδηγών στα μισθολογικά κλιμάκια της ΣΣΕ

Επιστολή του Σωματείου μας, στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κύριε Διευθυντά,
Όπως γνωρίζετε οι επιτυχόντες στις εξετάσεις για την κτήση άδειας μηχανοδήγησης, εργάζονται επί των αμαξοστοιχιών  από την 1η Αυγούστου, καλύπτοντας θέσεις εργασίας μηχανοδηγών.

Παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε
την απόφαση της Διεύθυνσης σας,  για την ένταξη των συναδέλφων μας στα μισθολογικά κλιμάκια του κλάδου μηχανοδηγών με βάση την ισχύουσα διετή επιχειρησιακή ΣΣΕ και όπως προχωρήσετε από 1η Αυγούστου στην καταβολή σε αυτούς, όλων όσων προβλέπονται. ( Βασικός Μισθός, Επικίνδυνο- Ανθυγιεινό, επίδομα γάμου, παιδιών κτλπ).

Σας υπενθυμίζουμε ότι εκ μέρους της εταιρείας  εκκρεμεί η αναδρομική καταβολή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος στους νέους συναδέλφους μας για τους μήνες Μάϊο –Ιούνιο – Ιούλιο.
       
                                      Για το Δ.Σ.
          Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

          Κ .Γενιδούνιας                              Α. Καλαμάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου