Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Δελτίο Τύπου Σ.Σ. Λαρισαικός και εξώδικη διαμαρτυρία


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Η επιμονή κάποιων, να δώσουν τη φύλαξη της Ισόπεδης Διάβασης στο χώρο ελιγμών του Αγίου Ιωάννη Ρέντη (παλιά στάση) σε εταιρεία security,  καθιστά επικίνδυνη τη διαδικασία των ελιγμών.

Το Σωματείο μας προχώρησε σήμερα σε εξώδικη διαμαρτυρία– πρόσκληση-δήλωση και σε δέκα ημέρες εάν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις, θα απευθυνθούμε στα αρμόδια Εισαγγελικά όργανα για να θέσουμε σε γνώση τους την υπάρχουσα κατάσταση.
 Το Σωματείο μας πάντα πρωτοστατούσε και πάντα θα πρωτοστατεί σε ενέργειες που έχουν ως απώτερο στόχο την ασφαλή εργασία των συναδέλφων μας αλλά και την ασφαλή κυκλοφορία των συρμών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


ΓΙΑ  ΤΟ  Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                               ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου