Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Προσλήψεις στον κλάδο κίνησης - Ενημέρωση

Πολλοί είναι οι συνάδελφοι αλλά και αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν με το στέκι της έλξης για να πληροφορηθούν εξελίξεις γύρω από τις προσλήψεις 70 νέων συναδέλφων στον κλάδο κίνησης.Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι 


μετά την κατάθεση περίπου 10 χιλιάδων αιτήσεων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία αξιολόγησης προσωπικού, όπως έκανε και στην περίπτωση των 60 μηχανοδηγών, την επεξεργασία των αιτήσεων και την αξιολόγηση των βιογραφικών.

Μετά την επεξεργασία όσοι επιλεγούν θα περάσουν ατομικές συνεντεύξεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται απο την Ferrovie Dello Stato γύρω απο το θέμα.
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου, η επεξεργασία των χιλιάδων βιογραφικών  ΔΕΝ έχει ακόμα ξεκινήσει ενώ δεν είναι γνωστό ποια εταιρεία έχει αναλάβει την διαδικασία και πότε αυτή αναμένεται να ξεκινήσει.
Αντιλαμβανόμαστε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αγωνία όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ - όπως έπραξε και στην περίπτωση των 60 μηχανοδηγών- θα ενημερώσει έγκαιρα όλους τους υποψηφίους.
Το στέκι της έλξης θα ενημερώσει τους συναδέλφους και αναγνώστες για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω απο το θέμα, υπεύθυνα όπως έκανε και στην περίπτωση των μηχανοδηγών και όχι με διαρροές διαδρόμων (όλοι οι μηχανοδηγοί θυμούνται ποιοι και τι έγραφαν την περίοδο εκείνη και πόσο παραπληροφορούσαν).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου