Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Χρήστος Βίνης, νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΡΓΟΣΕ

Κλείδωσε η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com o νέος Διευθύνων Σύμβουλος
της εταιρείας είναι ο Βίνης Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός. Ο Χρήστος Βίνης είναι Πολιτικός Μηχανικός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.
Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρόνης Ακριτίδης, μέλος του ΤΕΕ, πρόσφατα υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης. Η ανακοίνωση της νέας διοίκησης ίσως ανακοινωθεί και σήμερα.
Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει τις τύχες της ΕΡΓΟΣΕ, από τον Χρήστο Διονέλη που ήταν επικεφαλής τα τελευταία δύο χρόνια.

ΧΡΟΝΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ-ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρόνης Ακριτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι τοπογράφος μηχανικός – συγκοινωνιολόγος, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη γενέτειρά του και στην Κοζάνη. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως διευθυντικό στέλεχος ελληνικής μελετητικής εταιρείας. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Αθηναίων [Δημαρχίες Ντ. Μπακογιάννη (Ολυμπιακοί Αγώνες 2004) και Ν. Κακλαμάνη], Α’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, καθώς και Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου