Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Θ. Βούρδας: Δεν ακούσαμε κανένα σχέδιο για τις μεταφορές από το νέο Υπουργείο


«Περιμέναμε στην πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει "έτοιμος από καιρό", να μπει ένα πλαίσιο στο θέμα των υποδομών και
των μεταφορών στη χώρα. Αντ` αυτού ακούσαμε ένα τίποτα» σημείωσε ο πρώην γενικός γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών Θ. Βούρδας μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά». 

«Δεν ακούσαμε τίποτα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, για το εθνικό σχέδιο μεταφορών, τίποτα επί της ουσίας για την αναβάθιση των αστικών συγκοινωνιών» τόνισε ακόμη ο κ. Βούρδας και διερωτήθηκε «Για παράδειγμα θα προχωρήσει η αναβάθμιση του στόλου, θα προχωρήσει η διαδικασία που έχουμε διασφαλίσει για την ανακαίνιση των συρμών του ηλεκτρικού; Θα προχωρήσει το εθνικό σχέδιο για την εφοδιαστική αλυσίδα που είναι πυλώνας του 11% του ΑΕΠ της χώρας;».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών για την κατάσταση που επικρατεί στο Μετρό τόνισε «Κανείς δεν είπε ότι στις αστικές συγκοινωνίες δεν υπάρχουν προβλήματα, π.χ. προσωπικού. Υπάρχει ερώτημα προς την ηγεσία του Υπουργείου αν θα προχωρήσουν οι προσλήψεις που έχουμε καταθέσει για τη ΣΤΑΣΥ και την ΟΣΥ, αν θέλουμε να λυθούν τα προβλήματα με τους οδηγούς. Θα μας πουν αν θα επιτρέψουν αποσπάσεις οδηγών σε πολιτικά πρόσωπα; Αυτό είναι βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΟΣΥ και η ΣΤΑΣΥ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου