Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Το Κρυονέρι αποκτά σιδηροδρομικό σταθμό, με δαπάνη 5,88 εκατ. ευρώ

 Το Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ, στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής 10/6, ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης δύο σιδηροδρομικών έργων, συνολικού ύψους 9,78 εκατ. Πρόκειται για τα εξής

-Κατασκευή σιδηροδρομικής στάσης στο Κρυονέρι Αττικής, προϋπολογισμού 5,88 εκατ. €. Το έργο, που είναι εγγεγραμμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αφορά στην κατασκευή στάσης μεταξύ των Σ.Σ. Δεκελείας και Αγίου Στεφάνο, στον σιδηροδρομικό άξονα Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ειδομένη.

Προβλέπονται χώροι για την εξυπηρέτηση των επιβατών (Εκδοτήρια Εισιτηρίων, WC Επιβατών, WC Υπαλλήλων, Αποθηκευτικός χώρος) και μηχανολογικοί χώροι για την υποστήριξη της Στάσης και των Σιδηροδρομικών Συστημάτων.

-Κατασκευή τεχνικού άνω διάβασης στο Περιβόλι Δομοκού και σήμανση σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων στο τμήμα της γραμμής Τιθορέα – Δομοκός, προϋπολογισμού 3,9 εκατ. €.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» CEF (Connecting Europe Facility) 2014-2020, περιλαμβάνει την κατασκευή τεχνικού άνω διάβασης στη νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων Τιθορέα – Λιανοκλάδι  – Δομοκός, καθώς και τη σήμανση επτά σταθμών και στάσεων στο τμήμα της γραμμής Τιθορέα – Δομοκός.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου