Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Εάν «πάρει» και το Θριάσιο ΙΙ, η «κυριαρχία» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεγιστοποιείται σε υπερθετικό βαθμό

Όπως όλα δείχνουν, η κοινοπραξία της (ιταλικής) ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον όμιλο Κοπελούζου κατέθεσε δεσμευτική προσφορά για το Θριάσιο ΙΙ ή αλλιώς για τον Εμπορευματικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και Σταθμό Διαλογής (ΕΣΣΣΔΙ).


Εάν και λέμε εάν, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «πάρει» και το Θριάσιο ΙΙ, ενισχύει περαιτέρω την «κυρίαρχη» θέση της στον ελληνικό σιδηρόδρομο, αφού θα διαθέτει:

-Εταιρεία μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων,

-Επισκευαστικές βάσεις / μηχανοστάσια,

-Σιδηροδρομικό terminal με αποθήκες στο Θριάσιο, το οποίο αποτελεί τον «πυρήνα» των εμπορευματικών μεταφορών της Αττικής.

Καθίσταται προφανές ότι όσο «μεγαλώνει» η (ιταλική) ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που σύντομα θα αλλάξει και όνομα, τόσο «μεγαλώνει» και η διαπραγματευτική ισχύς της.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου