Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο ΟΣΕ συνεχίζει να κοροϊδεύει και να υποτιμά την νοημοσύνη μας (video)

Συνεχίζει τον εμπαιγμό η Διοίκηση του ΟΣΕ, η οποία ακολουθεί την συνταγή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο επικοινωνιακό πεδίο, μεταφέροντας πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και όλα αυτά με την ανοχή
της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών που παρακολουθεί τα συμβάντα να διαδέχονται το ένα το άλλο καθημερινά χωρίς να κάνει το παραμικρό για την διάλυση του σιδηροδρόμου.

Τα ίδια πρόσωπα και παρατάξεις που βγάζανε πύρινες ανακοινώσεις για την...σκόνη στο Καλλίδρομο το 2018, έχουν εδώ και 3 χρόνια κρυφτεί, καλύπτοντας ουσιαστικά την πολιτική διάλυσης του σιδηροδρόμου. 

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον ανοικτά είναι γιατί η Π.Ο.Σ. ακολουθεί αυτήν την στάση, που όχι μόνο θυμίζει εργοδοτικό συνδικαλισμό αλλά θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των σιδηροδρομικών που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. 

Στο πραγματικό πεδίο τώρα το στέκι δημοσιεύει video απο την περιοχή που έγινε χτες ο εκτροχιασμός για να δούν ΟΛΟΙ την κατάσταση με την βλάστηση πλησίον της γραμμής, με τα δέντρα να "χτυπάνε" κυριολεκτικά τα τρένα κατά την διέλευση τους. 

Η Διοίκηση του ΟΣΕ με την χτεσινή της ανακοίνωση ενημέρωσε πως λόγω των καιρικών φαινομένων δέντρο- δέντρα έπεσαν στην γραμμή. Αυτό που δεν αναφέρει είναι ότι τα δέντρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δίπλα στην γραμμή. Και πως δική της ευθύνη,  είναι να μην υπάρχουν αυτά δίπλα στην σιδηροδρομική υποδομή.

Επίσης η Διοίκηση του ΟΣΕ κάνει και άλλο ένα  σοβαρό ατοπήματα. 

Έμμεσα προσπαθεί να απαξιώσει την γραμμή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη, αναφέροντας πως στο τρένο υπήρχαν 2 επιβάτες, γραμμή που από τον Ιούλιο του 2019 και έπειτα υπολειτουργεί με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΑΛΗΘΕΙΑ πως η Διοίκηση του ΟΣΕ, θέλει άραγε να υπάρχουν πολλοί επιβάτες όταν αντί για 4 τρένα την ημέρα κυκλοφορούν μόλις 2 και μέχρι την Δράμα μόνο και σε συνθήκες που τα καθιστούν μη ανταγωνιστικά. 

Αν όσοι διοικούν τον ΟΣΕ έχουν ευαισθησία για τους επιβάτες, θα μπορούσαν να γράψουν πόσοι ταλαιπωρήθηκαν την περασμένη Πέμπτη με την διάλυση στην υποδομή μετά απο ένα μπουρίνι σε όλη την Βόρεια Ελλάδα ή πόσοι ταλαιπωρούνται απο την αστειότητα της απόφασης τους να δώσουν σε "λειτουργία" την τηλεδιοίκηση μεταξύ Τιθορέας - Δομοκού, όταν γνώριζαν ότι δεν ήταν έτοιμη. 

Ο τραγέλαφος με τα τρένα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την "τηλεδιοίκηση" αυτή (για να λάβουν οδηγίες για την υπέρβαση ερυθρών φωτοσημάτων) και δεν τα καταφέρνουν,  είναι πλέον καθημερινός και προκαλεί θυμηδία σε όλους τους μηχανοδηγούς.

Αλλά είπαμε για τους εκπροσώπους αυτής της Κυβέρνησης, ουσία είναι η "επικοινωνία". 

Εμείς πίσω απο το χτεσινό Δελτίο Τύπου του ΟΣΕ διαβάζουμε καθαρή απόπειρα απαξίωσης της γραμμής ΓΙΑΤΙ ο ΟΣΕ δεν μπορεί να την λειτουργήσει. Η διάλυση που επικρατεί σήμερα στον σιδηρόδρομο είναι πρωτοφανής στα χρονικά και το παραδέχονται ΟΛΟΙ. 

Επειδή όμως για  εμάς όμως ουσία είναι  ο σιδηρόδρομος.

ΑΝ η Διοίκηση του ΟΣΕ επιχειρήσει να απαξιώσει έμμεσα ξανά μέρος του σιδηροδρόμου, να γνωρίζει πολύ καλά ότι θα μας βρεί απέναντι της. 

Tους αφιερώνουμε το video. 



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου