Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

3 χρόνια απίστευτης κοροϊδίας και επικοινωνιακών show - Και άλλη μια Επιτροπή (με σύμβουλο)

 Την ώρα που ο σιδηρόδρομος διαλύεται, η πολιτική ηγεσία συνεχίζει να κοροιδεύει τους Έλληνες πολίτες με δημοσιεύματα που εδώ και 3 χρόνια θέλουν να μας πείσουν ότι ξεκινά χτες η επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο. 

Προκαλούν πλέον θυμηδία, καθώς έχει χαθεί το μέτρημα στο πόσες φορές
έχουν συναντηθεί και φωτογραφηθεί κατόπιν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα παρά να διακινούν  δημοσιεύματα ότι.... Θα ξαναλειτουργήσει το τρένο.

Η τελευταία μάλιστα συνάντηση αφορούσε και την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας (ανύπαρκτοι για τον σιδηρόδρομο) να ορίσει ....Επιτροπή για να εξετάσει την επανασύνδεση με την Καλαμάτα, όπως διαβάζουμε σε τοπικά μέσα. 

Όπως συνήθως κάνει η αποτυχημένη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών,  η  Επιτροπή θα υποστηρίζεται και απο τεχνικό σύμβουλο που θα κάνει και μια μελέτη προς την κατεύθυνση αυτή. Με λίγα λόγια,  bussiness as usual. Μελέτες, σύμβουλοι, εργολάβοι, μπλοκάκια κτλπ κτλπ

Την ίδια ώρα που κοροϊδεύουν τους Έλληνες  , καμία κίνηση για την ηλεκτροκίνηση προς Αίγιο δεν έχει γίνει, η σύνδεση με το Λουτράκι έχει βαλτώσει, το τρένο που θα πήγαινε στο Ναύπλιο τον Μάρτη του 2021 έχασε τον δρόμο και το σιδηροδρομικό δίκτυο κυριολεκτικά καταρρέει. 

Προσλήψεις στον ΟΣΕ έχουν χαθεί στους διαδρόμους του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ όπως διαβάσαμε και στην καταγγελία των συναδέλφων της ΣΤΑΣΥ, μοναδική έννοια του καθεστώτος είναι τα ρουσφέτια. 

Η ουσία για αυτήν την Κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της , είναι η επικοινωνία.

Και έτσι χτες είχαμε άλλη μια φορά μια συνάντηση με πλήθος δημοσιευμάτων να την ακολουθούν για τα "καλά" που θα γίνουν.....

Γελάνε οι σιδηροδρομικοί. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου