Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Προσλήψεις νέων μηχανοδηγών συμφώνησαν ΠΕΠΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 


Προσλήψεις νέων μηχανοδηγών συμφώνησε το Σωματείο των μηχανοδηγών με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύμφωνα με όσα προβλέπει η εγγραφή συμφωνία το επόμενο διάστημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προχωρήσει σε προκήρυξη για νέες προσλήψεις προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις ανά την επικράτεια. 

Παράλληλα όπως γραπτώς συμφωνήθηκε , με την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των 74 μηχανοδηγών που εκπαιδεύονται σήμερα στο ΚΕΚ θα προχωρήσει η ολοκλήρωση του Οργανογράμματος με την προκήρυξη και κάλυψη των θέσεων ευθύνης στον κλάδο έλξης. 

Ειναι η 5η συμφωνία ΠΕΠΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα τελευταία 5 χρόνια. 

Χάρη στην δράση του Σωματείου των Μηχανοδηγών και τις σύμφωνιες που έχουν υπογράφει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προσλάβει μέχρι σήμερα 180 νέους μηχανοδηγους. 

Η προκήρυξη ενδιαφέροντος θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και η εκπαίδευση των νέων συναδέλφων θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, θα προσληφθούν τουλάχιστο 30 νέοι μηχανοδηγοί. 

Πρόκειται ασφαλώς για μια νέα και σημαντική επιτυχία του Σωματείου των Μηχανοδηγών. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου