Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κρατική επιχορήγηση σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, λόγω ενεργειακής κρίσης

Κρατική επιχορήγηση θα λάβει ο όμιλος ΟΑΣΑ για τις θυγατρικές του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών λόγω ενεργειακής κρίσης.


Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη - metaforepress.gr 


Αναλυτικότερα, η επιχορήγηση που θα λάβει η ΣΤΑΣΥ ανέρχεται σε 13.912.957,63 ευρώ και αφορά την χρονική περίοδο από 1.1.2022 έως και 13.7.2022 και η ΟΣΥ σε 4.387.090,61 ευρώ και αφορά την χρονική περίοδο από 1.1.2022 έως και 30.6.2022.

Σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι εν λόγω δαπάνες θα επιβαρύνουν τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου