Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΟΣΕ : Τα φωτοσήματα λειτουργούν απο το 1980, οι μηχανοδηγοί δεν τα βλέπουν!

 Πραγματικές στιγμές διασκέδασης χαρίζει η Διοίκηση του ΟΣΕ με την απάντηση της στο εξώδικο του Σωματείου των Μηχανοδηγών. Σαν να βρίσκεται σε ένα άλλο Οργανισμό και σε μια άλλη χώρα και σε ένα άλλο σιδηρόδρομο, η Διοίκηση του ΟΣΕ ενημέρωσε

τους μηχανοδηγούς ότι η τηλεδιοίκηση και τα φωτοσήματα λειτουργούν στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο απο το 1980 και πως οι μηχανοδηγοί δημιουργούν εντυπώσεις για όσα καταγγέλουν για την κακή κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής!

Μετράμε την υποδομή κάθε χρόνο με το.... καταγραφικό, αναφέρει η Διοίκηση του ΟΣΕ για να αξιολογήσουμε τα σφάλματα της. Φέτος (2022) θα δωθεί η μεγαλύτερη χρηματοδότηση συνεχίζει! 

Ο συσχετισμός των βραδυποριών με την προληπτική συντήρηση της υποδομής, είναι ...αφελής και επιπόλαιος ως προσέγγιση αναφέρει η Διοίκηση του ΟΣΕ

Πρόκειται για την πλέον ανιστόρητη και γεμάτη ψέμματα,  απάντηση που έχουν λάβει οι μηχανοδηγοί τα τελευταία 20 χρόνια καταγγελιών τους.

Και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί καθώς η πραγματικότητα είναι τρομακτική για αυτούς που υποστηρίζουν  ότι όλα βαίνουν καλώς ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν καθημερινά και έχουμε εκτροχιασμούς και συμβάντα στο δίκτυο ηλεκτροκίνησης (που οφείλονται σύμφωνα με τον ΟΣΕ σε "τυχαία γεγονότα, αστοχίας υλικού").

Όσον αφορά τους εκτροχιασμούς, αυτοί οφείλονται σε λάθη συναδέλφων σιδηροδρομικών ενημερώνει η Διοίκηση του ΟΣΕ, στοχοποιώντας ευθέως τους εργαζόμενους. Αυτούς δηλαδή που εξαναγκάζει σε ατελείωτη υπερεργασία.

Και το κάνει χωρίς ίχνος ντροπής. Φταίνε οι σιδηροδρομικοί,  λένε επί λέξη (οι εκτροχιασμοί οφείλονται σε εσφαλμένο χειρισμό  απο ανθρώπινο λάθος).

Τέλος, μεταξύ άλλων ανακριβειών, ενημέρωσε την ΠΕΠΕ ότι γίνονται και προσλήψεις στον ΟΣΕ!

Αλήθεια κύριοι της Διοίκησης του ΟΣΕ, έχετε προσλάβει κόσμο και αν ναι με πια διαδικασία; 

Κρατάμε για το τέλος το καλύτερο. 

Ο ΟΣΕ  στην απάντηση του στους μηχανοδηγούς, καταγγέλει την Hellenic Train για κακή συντήρηση του τροχαίου υλικού της , για την οποία δεν κάνει λόγο το Σωματείο των Μηχανοδηγών!

Αλήθεια κύριοι της Διοίκησης του ΟΣΕ, αν το Σωματείο των Μηχανοδηγών σας ζητήσει στοιχεία για όσα λέτε είστε σε θέση να τα προσκομίσετε ; (Να το περιμένετε και αυτό σύντομα πλέον). 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι ο ΟΣΕ αναφέρει πως για όλα φταίνε και τα καιρικά φαινόμενα, τα έντονα τον τελευταίο καιρό. Σαν την "Εύα" προχτές, που λίγο έβρεξε και ακόμα έχουμε μονοδρόμηση μεταξύ Αγ Στεφάνου - Αφιδνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου