Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Προβλήματα και στην γραμμή του αεροδρομίου (τηλεδιοίκηση) !

 Ανεπανάληπτο το μπάχαλο καθώς ΕΚΤΟΣ λειτουργίας έχουν τεθεί τα φωτοσήματα στην γραμμή του Αεροδρομίου εδώ και καιρό. Το πρόβλημα υπήρχε μέχρι πρόσφατα απο τον σταθμό του Κορωπίου μέχρι το αεροδρόμιο, αλλά εδώ και 1 βδομάδα έχει επεκταθεί απο
το αεροδρόμιο μέχρι την Κάντζα στην γραμμή καθόδου!!!!

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, μονή γραμμή υπάρχει μέχρι το Ρεγγίνι σήμερα (απο την Τιθορέα) καθώς απο χτες δεν μπορεί να γίνει καμία χάραξη στην περιοχή της Τιθορέας.

Θυμηδία  προκαλούν οι Κυβερνητικοί "σύμμαχοι" στους μηχανοδηγούς που την ώρα που  περνάνε με εντολές τηλεδιοίκησης σήμερα σε μονή γραμμή μεταξύ Τιθορέας - Ρεγγινίου (και με κλειδούχο πάνω απο την αλλαγή) και διαβάζουν στα social media ότι λειτουργεί διπλή γραμμή.... 

Ξεπεράσανε και την ενημέρωση_108 της Κυβέρνησης  Μητσοτάκη, τους παραδεχόμαστε. 

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ωστόσο την ενόχληση τους. 

Είναι δύσκολο 4 χρόνια μετά απο την ανάληψη της εξουσίας απο τον πολιτικό φορέα που υποστηρίζεις,  να μην έχεις να παρουσιάσεις τίποτα στον σιδηρόδρομο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου