Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Hellenic Train ¨ Έκπτωση 50% σε όσους ταξιδεύουν με τρένο για τον Μαραθώνιο

Η HELLENIC TRAIN, μέλος του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane (FS), της τρίτης μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τον ΣΕΓΑΣ και συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στη γιορτή του μεγαλύτερου κλασικού αθλητικού γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, η HELLENIC TRAIN ως θεσμικός συνεργάτης της διοργάνωσης, προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους δρομείς είτε από το εξωτερικό είτε από άλλες πόλεις της Ελλάδας, που θα επιλέξουν το τρένο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα για το διάστημα 10 – 14 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να συμμετάσχουν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022. Η προσφορά περιλαμβάνει τη χρήση όλων των τρένων της HELLENIC TRAIN, συμπεριλαμβανομένων και των νέων ETR τρένων και της γραμμής του Αεροδρομίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC TRAIN, Maurizio Capotorto δήλωσε: “Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ δεν αποσκοπεί μόνο στην προώθηση του “ευ αγωνίζεσθαι” μέσω της διοργάνωσης ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, όπως είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Συγχρόνως, μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στην προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΓΑΣ για να “πρασινίσει” το Μαραθώνιο. Γνωρίζοντας ότι το τρένο αποτελεί την πιο «πράσινη» επιλογή ταξιδιού, η HELLENIC TRAIN μέσω από μια σειρά ενεργειών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την ανανέωση του στόλου της, η οποία ξεκίνησε ήδη με τα νέα ηλεκτροκίνητα τρένα ETR470 στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στη βιώσιμη κινητικότητα και τη μείωση του περιβαντολλογικού αποτυπώματος”.

Από την πλευρά του ο Aντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κέντερης, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που ένας μεγάλος όμιλος όπως η HELLENIC ΤRAIN είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ο “Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός” είναι το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της χώρας και είναι σημαντικό οι δράσεις του να λειτουργούν προς όφελος της χώρας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 39ο ΑΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την πιο “πράσινη” επιλογή μετακίνησης, που δεν είναι άλλη από το τρένο“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου