Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του ΟΣΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης  : 
  •  Πρωτογενές αίτημα για την έγκριση δημοπράτησης της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 38.000 τόνων ΣΚΥΡΩΝ ΕΡΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Ε 18.07.10) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ», σύμφωνα με τον Ν. 4412/16, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
  • Παραχώρηση (24) εσχάρων γραμμής 17μετρων και μίας (1) δεξιόστροφης αλλαγής τροχιάς στην εταιρεία HELLENIC TRAIN με Σύμβαση Χρησιδανείου.
  •  Πρωτογενές Αίτημα για την έγκριση διενέργειας Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών για την «Αξιολόγηση από Κοινοποιημένο Οργανισμό, της συμμόρφωσης των σιδηροδρομικών σηράγγων στα τμήματα γραμμής ΚΙΑΤΟ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΡΙΑΣΙΟ - ΙΚΟΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ - ΤΙΘΟΡΕΑ, και ΔΟΜΟΚΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τον Κανονισμό ΕΕ 1303/2014-Ασφάλεια στις σιδηροδρομικές σήραγγες».
  •  Νέοι Κανονισμοί Λειτουργίας Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου και Επιτροπής Ελέγχου.
  • Ανακοινώσεις 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου