Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Συνδικάτο ΟΑΣΑ: Στάσεις εργασίας στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας

 Oι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία βοηθούν με την απόφαση του συνδικάτου τους,  στην προσέλευση των απεργών στην  συγκέντρωση της Αθήνας. 

Τα μπλε λεωφορεία της Αθήνας αναμένεται να εξέλθουν από τα αμαξοστάσια από τις 8.30πμ. και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας να γίνει τουλάχιστον μία ώρα αργότερα. Τα τελευταία βραδινά δρομολόγια θα γίνουν μία ώρα πριν από την έναρξη
της στάσης εργασίας, προκειμένου να βρίσκονται στα αμαξοστάσια όταν θα ξεκινήσει η απεργιακή κινητοποίηση. Να σημειωθεί πως κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν ιδιωτικοποιηθεί και ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου