Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

H.T. : Συνδικαλιστές σε θέσεις ευθύνης, χωρίς προκήρυξη των θέσεων!


 Το στέκι της έλξης σήμερα ΚΑΙ ΠΑΛΙ όπως κάνει χρόνια τώρα ,  σπάει το απόστημα και φέρνει στο φως της ημέρας την κραυγή των αγανακτισμένων εργαζομένων στην τεχνική βάση που είδαν ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ  συνδικαλιστές που τους εκπροσωπούν
στην τεχνική βάση της  Hellenic Train να λαμβάνουν θέσεις ευθύνης και επιδόματα, χωρίς αυτές ποτέ να προκηρυχτούν! 


Πρόκειται για την απόδειξη της βαθιάς σήψης του συνδικαλιστικού κινήματος και το στέκι πλέον μπορεί να μιλήσει και με ονοματεπώνυμα, εφόσον προκληθεί! 

Την ώρα που η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Hellenic είναι στις καλένδες και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση της, οργή και μόνο προκαλούν  σε κάθε νοήμον συνάδελφο, τα όσα σήμερα αποκαλύπτουμε.

Είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή συνδικαλιστές να δέχονται να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης σε ιδιωτική εταιρεία και με "απευθείας ανάθεση" να λαμβάνουν επιδόματα ευθύνης.

Η σιωπή που μέχρι σήμερα επικρατούσε για το ζήτημα, δείχνει ότι υπήρξαν "παράλληλες και υπόγειες συμφωνίες", τις οποίες μάλλον και άλλοι ονειρεύονταν για παραγωγικούς κλάδους, αλλά έπεσαν σε τοίχο. 

                                     ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ 

Κατά τα λοιπά οι νέοι τεχνίτες περιμένουν να τους σώσουν,  αυτοί ....που έγιναν προϊστάμενοι! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. NEMESIS
    Είναι να δίνεις τέτοιο πόνο, Δευτέρα βράδυ. Βγάλτε τα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή