Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εκλογές απο τις 09.00 έως τις 3 το μεσημέρι !

Πραγματικά άξια σχολιασμού είναι η απόφαση για να διαρκέσει η εκλογική διαδικασία από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Την ώρα που το προσωπικό που εργάζεται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά το 75% εργάζεται σε εξωτερική υπηρεσία και σε βάρδιες !
Ενδεικτικά αναφέρουμε το ότι αν ένας από τους 30 και πλέον  μηχανοδηγούς που εργάζονται σε βάρδια στο Κιάτο , θέλει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα θα πρέπει  να ψηφίσει στην Αθήνα ή στην Πάτρα και αυτό μέσα σε 6 μόλις  ώρες....
Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται οι υπεύθυνοι τις εκλογικές διαδικασίες και αυτός είναι ο σεβασμός στο προσωπικό της εξωτερικής Υπηρεσίας.
Ας ελπίσουμε , τα ώτα των Υπευθύνων να ακούσουν την φωνή της λογικής και όχι την φωνή της συνδικαλιστικής κ παραταξιακής σκοπιμότητας που υπερίσχυσε σε αυτήν την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου