Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΓΟΣΕ: Στην κ/ξ Άκτωρ – J&P Άβαξ – Tέρνα η γραμμή Tιθορέα-Δομοκός


Η κοινοπραξία Άκτωρ – J&P Άβαξ – Tέρνα είναι ο ανάδοχος του έργου δημοπράτησης της σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα - Δομοκός, ύψους 415 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, κατατέθηκαν στην ΕΡΓΟΣΕ οι προσφορές από 4 ενδιαφερομένους, μεταξύ των οποίων ήταν, πέρα από την κοινοπραξία Άκτωρ – J&P Άβαξ – Tέρνα, ο Μοχλός, η Intrakat και η Archirodon.
Tην μεγαλύτερη έκπτωση με ποσοστό 8,5% έδωσε η κοινοπραξία Άκτωρ – J&P Άβαξ – Tέρνα, αναλαμβάνοντας και την κατασκευή του έργου.
Το έργο «ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΜΗΣ, ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΙΘΟΡΕΑ – ΔΟΜΟΚΟΣ» θα ολοκληρώσει σχεδόν το σύνολο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. Γιατί κάνουν διαγωνισμούς ρε παιδιά εκεί στην ΕΡΓΟΣΕ; Αφού όλα τα έργα τα παίρνουν οι 3 αδελφές και με γελοίες εκπτώσεις. Αυτό το σκάνδαλο δεν θα το καταγγείλει κανένα συνδικαλιστικό όργανο των σιδηροδρομικών; Και κάτι τελευταίο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΓΟΣΕ στα έργα, αφού έχουν τους ίδιους και τους ίδιους εργολάβους και έχουν "γνωριστεί" καλά, γιατί δεν κάνουν και μία μετάταξη στις ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ & J&P ΑΒΑΞ μπας και χαρεί ο Μανιτάκης και γλυτώσει και κανένας άλλος εργαζόμενος στο σιδηρόδρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν τα παιδια τους εκει...δεν μπορει πατερας και γιος να δουλευουν στην ιδια εταιρεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή