Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Και ο Τ. Σελερίδης υπέρ της υποψηφιότητας του Π. Γκαντιτζικίδη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σημερινή επιστολή του συναδέλφου Σελερίδη Τ. απο την Αλεξανδρούπολη που σε συνέχεια της χτεσινής  του συναδέλφου Αποστολίδη , στηρίζει την υποψηφιότητα Γκαντιτζικίδη Π.
Τριαντάφυλλος Σελερίδης
Αλεξανδρούπολη
Νίκο μπράβο σου για την πρωτοβουλία και το θάρρος να στηρίξεις δημόσια και ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Πασχάλη.
Προσυπογράφω και εγώ και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα του. Όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι συνάδελφοι πρέπει να στηρίξουμε αυτόν και όποιον άλλο υποψήφιο κατεβαίνει ανεξάρτητος.
Οχι άλλους φυτευτούς.
Όχι άλλους τυφλούς, που δεν έβλεπαν τι γινόταν στα ΔΣ της εταιρείας. 
Όχι άλλους κουφούς, που δεν άκουγαν τι λέγονταν στα ΔΣ. 
Όχι άλλους μουγκούς, που δεν έβγαζαν λέξη στα ΔΣ παρά μόνο προσυπέγραφαν τις αποφάσεις.
Όχι άλλους μικρούς που δεν είχαν το σθένος να σηκώσουν το ανάστημα τους για τους εργαζόμενους, παρά μόνο υπάκουαν στα κελεύσματα των παρατάξεων.
 Πρέπει να στείλουμε τον Πασχάλη στο ΔΣ για το ελεύθερο πνεύμα του, το ηθικό του ανάστημα, τα ανοιχτά του μάτια και αυτιά και τον καθαρό του λόγο. Ανεπιφύλακτα λοιπόν ψηφίζουμε ΓΚΑΝΤΙΤΖΙΚΙΔΗ ΠΑΣΧΑΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου