Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

H λογική του παραλόγου

Για να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι στον Όμιλο ΟΣΕ ακόμα ζει και βασιλεύει η λογική του παραλόγου .
Το επόμενο τριήμερο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διοργανώνει θεματική εκδρομή στην Πελοπόννησο για 3η φορά.
Κάποιος λοιπόν στο άκουσμα αυτής της είδησης - εκτός από την χαρά που θα αισθανόταν επειδή η Πελοπόννησος θα ξανανοίξει έστω και για 2 μέρες -θα σκεφτόταν ότι οι μηχανοδηγοί που θα απασχολούνταν στην εν λόγω εκδρομή θα ήταν - ΤΙ ΆΛΛΟ - από την Πελοπόννησο (Μηχανοστάσιο Πάτρας - Πύργου - Τρίπολης - Κορίνθου) .
Λογικό δεν είναι ; 
Όχι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ! Εδώ ισχύει η λογική του παραλόγου.
Έτσι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν 
ότι για την εν λόγω εκδρομή θα έπρεπε να απασχοληθούν μηχανοδηγοί από το ΜΑΙ απαξιώνοντας τους συναδέλφους που επί 30 χρόνια δούλευαν την Πελοπόννησο.

Είναι λυπηρό να αναγκάζεται η ΠΕΠΕ να παρεμβαίνει πλέον ακόμα και για τα αυτονόητα και για να σταματήσει η λογική του παραλόγου που κυριαρχεί στην ΔΙΚΑΜ.

Εκτός των άλλων εκτίθεται και  η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τις ιδέες και τις προτάσεις αυτές και προπάντων  με την μετέπειτα προσπάθεια συνδιαλλαγής σε επίπεδο προσώπων (να βάλουμε τον Χ ή τον Ψ ) για να καλύψουν  οι υπεύθυνοι της πολύπαθης ΔΙΚΑΜ την εμπάθεια τους.

Αν μας προκαλέσουν θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα.



Στον συνάδελφο που ανώνυμα σχολίασε την ανάρτηση χρησιμοποιώντας πληθυντικό προσπαθώντας να ενοχοποιήσει το στέκι θα πούμε ότι εφόσον κάνει κριτική στον χώρο μας ας την κάνει επώνυμα. για να μπορούμε να απαντήσουμε.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα να αναρτούμε ανώνυμα κακοπροαίρετα  σχόλια .
Δεχόμαστε την κριτική αρκεί να έχουμε το δικαίωμα της απάντησης.
Κ προφανώς δεν μπορούμε τεκμηριωμένα να απαντήσουμε σε ανώνυμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου