Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα της ΠΟΣ σε μεταταχθέντες - Οι υποψηφιότητες σε ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με σημερινό Δελτίο Τύπου  καλεί τους συναδέλφους που μετατάχθηκαν με το Νόμο 3891 (αναγκαστικά ή προαιρετικά) σε συγκέντρωση το ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12/2012 στα γραφεία της Π.Ο.Σ. και ώρα 10.00’π.μ., με θέμα: «Διαθεσιμότητες».
Τέλος , υπήρξε και η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την εφορευτική επιτροπή .Αναλυτικά >


Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (όπως είχαμε γράψει ) υποψήφιοι είναι οι 
1.                     ΓΚΑΝΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2.                     ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
3.                     ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4.                     ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΚΡΙΒΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5.                     ΝΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Και στον ΟΣΕ υποψήφιοι είναι ( με την προσθήκη ενός ) οι  

1.                     ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
2.                     ΑΡΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
3.                     ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
4.                     ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ










3 σχόλια:

  1. Μόνο αν έχεις μεγάλο θράσος η μεγάλη αναισθησία και σε λένε και ΠΟΣ θα μπορούσες να καλέσεις σε συγκέντρωση τους μεταταγμένους!!! Και απο ότι φαίνεται και θράσος και αναισθησία διαθέτουν.Αυτοί που δε μπόρεσαν, (δε θέλησαν), να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να εμποδίσουν το ξεσπίτωμα των σιδηροδρομικών,αυτοί που οταν γινόταν η εφεδρεία δήλωναν "εμείς το πλεονάζον προσωπικό το διώξαμε με μετάταξη",αυτοί που νόμιζαν οτι πρέπει να ξεφορτωθεί λίγο το καράβι για να μεγαλώσει η πίττα για τους υπόλοιπους,τώρα θέλουν να μας σώσουν απο την διαθεσιμότητα. Θα βρεθούν μεταταγμένοι που θα καταδεχτούν να πάνε; Ισως. Γιατί ο απελπισμένος απο όπου βρεί πιάνεται.Κανονκά δε θα έπρεπε.
    Οσες όμως ανέξοδες και ανώδυνες συγκεντρώσεις και να κάνουν τη μαύρη σελίδα στη συνδικαλιστική τους διαδρομή την έχουν γράψει. Και δεν υπάρχει εξιλέωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέει ο ΤΙΡΑΜΟΛΑ. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Όταν έγιναν οι μετατάξεις στις εταιρείες του Ομίλου ΟΣΕ, κάποιοι (-ες) όχι απλά χάρηκαν, αλλά και έβγαιναν και διαλαλούσαν ότι "...επιτέλους να ξεβρωμίσουμε". Τώρα τους (τις) καλωσορίζουμε στο Ενιαίο Μισθολόγιο. Να έχετε να παίρνετε κουφάλες!!! Και το παραμυθάκι με το πλεονάζον προσωπικό βρώμισε. Ρωτήστε και κανά εργατολόγο να σας ανοίξει τα μάτια. Πλεονάζον κρίνεται το προσωπικό μετά από ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ τυπικών & ουσιαστικών προσόντων, δηλαδή η μαγική λέξη είναι η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Όλα τ'άλλα είναι παπάρια μάντολες. Το πολύ πολύ, να μας ξαναδείτε μπροστά σας και να μετρηθούμε...υπό άλλους όρους και συσχετισμούς. Comprende amigos?

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ) ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ (ΟΙ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ)ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗ 70%), ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΟΣΕ,ΜΕΙΩΣΗ ΕΦΑΠΑΞ,ΣΥΝΤΑΞΗΣ,ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ,ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΕΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή