Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διανοίχτηκε η σήραγγα της Όρθυος, Αθήνα-Θες/νίκη σε 3,5 ώρες το 2017

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., που πραγματοποιήθηκε χθες, 29.05.2014, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κων/νος Σπηλιόπουλος ανακοίνωσε στα μέλη ότι διανοίχτηκε, και στα δύο μέτωπα η σήραγγα της Όρθυος, η οποία είναι το βασικότερο κομμάτι της
εργολαβίας 470 «Κατασκευή υποδομής από Χ.Θ. 14+000 έως Χ.Θ. 25+000 (Μεγάλη Σήραγγα) της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Λιανοκλάδι – Δομοκός»   

Συνεχάρη όλο το προσωπικό για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε βαθμό, αναφέρθηκε στην τεχνογνωσία και την επαγγελματική αρτιότητα καθώς και στην άψογη συνεργασία με το ανάδοχο σχήμα.

Επίσης επιβεβαιώθηκε η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της συγκεκριμένης σύμβασης. Έτσι, οι υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής υψηλών ταχυτήτων, στο νευραλγικό τμήμα Τιθορέα – Δομοκός σύμβαση (635), οι οποίες βρίσκονται στην επόμενη εν εξελίξει εργολαβία (σκούπα) προχωρούν με κανονικούς ρυθμούς και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσει και αυτή το αντικείμενό της εντός του χρονοδιαγράμματος, που έχει τεθεί.

Η σημασία αυτού του γεγονότος είναι τεράστιο γιατί πλέον όλες οι εκκρεμότητες και οι δυσκολίες του παρελθόντος ξεπεράστηκαν και ο νέος σιδηροδρομικός άξονας υψηλών ταχυτήτων (Αθήνα – Θεσ/νίκη – Προμαχώνας και Ειδομένη) ολοκληρώνεται στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα (2017) και η απόσταση Αθήνα – Θεσ/νίκη θα γίνεται πλέον σε 3:30 ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου