Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Συνάντηση ΠΟΣ για τους μαθητές (ΟΑΕΔ) με ΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ

Δύο συναντήσεις έγιναν σήμερα στην Καρόλου με τους Διευθυντές Τσιρόγλου και Αναγνωστόπουλο με τους μαθητές του ΟΑΕΔ  που απασχολούνται στις εταιρείες ΟΣΕ -ΕΕΣΣΤΥ  κ αντιπροσωπεία της ΠΟΣ .
Οι μαθητές ζήτησαν να
επεκταθεί η σύμβαση σε όσους λήγουν τους επόμενους μήνες εκφράζοντας και την θέληση τους να προσληφθούν στις θέσεις που ήδη εργάζονται.
Η άποψη του κ. Τσιρόγλου ήταν ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το οικονομικό καθεστώς μεταξύ των εταιρειών και δήλωσε αναρμόδιος για το θέμα με τις συμβάσεις . Παράλληλα τοποθετήθηκε θετικά ως προς την ανανέωση και πρόσληψη των μαθητών και είπε πως θα κάνει θετική εισήγηση.

Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον κ. Αναγνωστόπουλο , ο Διευθυντής υποστήριξε το αίτημα των μαθητών κάνοντας και συγκεκριμένη πρόταση ως προς την μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα.

Οι συνδικαλιστές μας υποστήριξαν τα αιτήματα των μαθητών και δεσμεύτηκαν να τους βοηθήσουν τονίζοντας όμως ότι οι προσλήψεις είναι πολιτικό ζήτημα.

Το παρόν έδωσε απο  το Προεδρείο της ΠΟΣ ,  ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος Παναγιώτης , Ταμίας Ντίτσας Ιωάννης και ο Αν. Γραμματέας Πέτρος Παναγούλιας  ενώ συμμετείχε και ο Καραδήμας Χάρης μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ (Γραμματέας Νεολαίας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου