Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Καταργήσεις δρομολογίων λόγω έλλειψης προσωπικου

Άπορουμε πραγματικά με αυτόν που έδωσε εντολή  να καταργηθούν Χαλκιδες που αφήνουν χωρίς ανταπόκριση τον Προαστιακο από Αθήνα!
Απίστευτη διοικητική προχειρότητα , σαν αυτή άλλωστε που οδήγησε τα πράγματα στο όριο με την έλλειψη προσωπικού στους Μηχανοδηγους.
1546 , 1554, 1553 ,2531 , 2534 μεταξύ των δρομολογίων που καταργούνται.
Και φυσικά απορούμε ..... Το καλοκαίρι , τι θα κάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , την ώρα που οι συνταξιοδοτήσεως αυξάνονται συνεχώς.

3 σχόλια:

  1. Να πάρει πίσω τους μεταταχθέντες, όχι με λόγια και υπεύθυνες δηλώσεις εν λευκώ, αλλά με υπουργικές αποφάσεις και κίνητρα (γιατί ξέρουν τη δουλειά του μηχανοδηγού και δύσκολα να γυρίσουν, όπως βέβαια κι οι υπόλοιποι σιδηροδρομικοί γι' αυτό όταν γίνονται μετατάξεις κανείς δεν πάει για μηχ/γός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους απολυμενους του τμηματος κλιναμαξων - κλινοθεσιων που πεινανε απο το 2011 και ζητανε δουλεια για να ζησουν τις οικογενειες τους και τα παιδια τους οι υπευθηνοι της τραινοσε μουγγα στη στρουγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει κάποιος να το σφυρίξει στον υπουργό μεταφορών,για να πέσουν τα κεφάλια των ανίκανων που κάνουν κουμάντο στον σιδηρόδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή